προορισμός…γεύση!

Σαλάτα με βαλεριάνα, απάκι κοτόπουλο και μανταρίνι

Σαλάτα με βαλεριάνα, απάκι κοτόπουλο και μανταρίνι

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 10 λεπ Total Time 10 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για την βινεγκρέτ

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 190°C με αέρα. Απλώνω το απάκι σε μονή στρώση σε ένα φύλλο αντικολλητικό χαρτί και το σκεπάζω με ένα ακόμη. Ζεσταίνω στο φούρνο για 10 λεπτά.

  2. Βάζω σε μια μεγάλη σαλατιέρα την βαλεριάνα, τα μανταρίνια καθαρισμένα και χωρισμένα σε σκελίδες, τα ραπανάκια κομμένες σε λεπτές φέτες (ιδανικά τις κόβουμε σε μαντολίνο). Μεταφέρω το απάκι επάνω στα σαλατικά.

  3. Σε ένα μπολ ανακατεύω με το πηρούνι όλα τα υλικά της βινεγκρέτ και ραντίζω την σαλάτα. Σερβίρω αμέσως.

    Σαλάτα με βαλεριάνα
Keywords: σαλάτα βαλεριάνα

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. manyrone

    Really good!

  1. manyrone

    Really good!