προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 20 λεπ Rest Time 3 ώρα Total Time 3 ώρες 20 λεπτά. Servings: 6 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για τη βάση

Για την γέμιση

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

Για τη βάση

  1. Βάζω τα μπισκότα στο μούλτι και τα τρίβω σε σκόνη. Αδειάζω τα τριμμένα μπισκότα σε ένα μπολ και προσθέτω την πούδρα αμυγδάλου και το βούτυρο και ανακατεύω καλά. Στρώνω με μεμβράνη μια παραλληλόγραμη φόρμα για τάρτες και αδειάζω το μίγμα των μπισκότων. Πιέζω με ένα κουτάλι για να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη βάση. Ραντίζω με το σιρόπι βύσσινο και σκορπίζω τα φιστίκια.

Για την γέμιση

  1. Βάζω τις ζελατίνες σε ένα μπολ με κρύο νερό και της αφήνω να μαλακώσουν. Σε ένα μπρικάκι ζεσταίνω τα 50 ml κρέμα γάλακτος. Στύβω τις ζελατίνες, τις ρίχνω στο μπρίκι με την καυτή κρέμα και ανακατεύω μέχρι να λιώσουν.

  2. Βάζω την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και χτυπάω με το σύρμα μέχρι να αφρίσει. Προσθέτω το γιαούρτι και το μείγμα της ζελατίνης και ανακατεύω καλά. Αδειάζω τη μισή ποσότητα κρέμα στην άδεια τάρτα και βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά.

  3. Ρίχνω στην άλλη μισή κρέμα τον πουρέ κόκκινων φρούτων και ανακατεύω καλά. Βγάζω την τάρτα από το ψυγείο και αδειάζω την ροζ κρέμα. Ισιώνω καλά και στολίζω με τα κόκκινα φρούτα.
    Βάζω την τάρτα για 3 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Keywords: διχρωμη ταρτα γιαουρτι κοκκινα φρουτα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Wow, this amazing!

Απάντηση