προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Total Time 20 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βράζω τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους προσθέτοντας τα φύλλα δάφνης. Τα στραγγίζω κρατώντας ¼ φλιτζ. νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών.

  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω το γιαούρτι, την πάστα σκόρδου, τη μουστάρδα, το νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προσθέτω τον τόνο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια και τα λιγκουίνι και ανακατεύω καλά με δύο πηρούνια.

  3. Πασπαλίζω με το θυμάρι και λίγο ακόμα φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρω αμέσως.

Keywords: λιγκουινι ωμη σαλτσα τονου

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Mouth-watering

Απάντηση