προορισμός…γεύση!

Η γρεναδίνη είναι ένα έντονο σιρόπι χωρίς αλκοόλ με ζάχαρη και χυμό ροδιού. Δίνει πολύ έντονο, κόκκινο χρώμα όπου το χρησιμοποιούμε και πολύ ωραία πυκνότητα στους χυμούς και τα smoothies.

Prep Time 5 λεπ Cook Time 1 λεπ Rest Time 1 λεπ Total Time 7 λεπτά. Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Οδηγίες

Video
Ανενεργό Ενεργό

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:

  1. Καθαρίζω το καρπούζι από τη φλούδα και τους σπόρους και το κόβω σε κομμάτια. Ρίχνω τα κομμάτια στο μπλέντερ Sencor και προσθέτω το γιαούρτι, τη γρεναδίνη, το γάλα και το μέλι. Πολτοποιώ μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και σερβίρω σε 4 ψηλά ποτήρια με τριμμένο πάγο και φρέσκα φύλλα βασιλικού.
    blank
  2. Αν θέλω να κάνω 1 ή 2 δόσεις smoothies θα χρειαστώ τις μισές ποσότητες υλικών και θα χρησιμοποιήσω τη συσκευή παρασκευής smoothies της Sencor με τα ειδικά μπουκάλια που με βοηθούν να το μεταφέρω και να το απολαμβάνω παντού.
    blank
Keywords: smoothie καρπούζι γρεναδίνη

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Mouth-watering

Απάντηση