προορισμός…γεύση!

Prep Time 40 λεπ Cook Time 14 λεπ Total Time 54 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζω να ζεσταθεί άφθονο αλατισμένο νερό σε μια κατσαρόλα και, όταν πάρει βράση, ρίχνω τον αρακά και τον βράζω για 12 - 14 λεπτά. Στο διάστημα αυτό ετοιμάζω ένα μεγάλο μπολ γεμάτο με κρύο νερό και παγάκια. Στραγγίζω τον αρακά και τον ρίχνω αμέσως στο μπολ με το νερό και τα παγάκια. Τον αφήνω εκεί για 5 λεπτά, για να παραμείνει τραγανός και με ζωηρό πράσινο χρώμα, τον στραγγίζω και τον σκουπίζω καλά με μια βαμβακερή πετσέτα.

  2. Βάζω το κομμένο μαρούλι σε μια μεγάλη σαλατιέρα και προσθέτω τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τις λιαστές ντομάτες, τον κρύο αρακά και τη φέτα. Ανακατεύω απαλά.

  3. Σε ένα μπολάκι χτυπάω με το πιρούνι το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, το μέλι, το δυόσμο, το ελαιόλαδο και την πάπρικα. Αλατοπιπερώνω και περιχύνω τη σαλάτα. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: σαλατα με φρεσκο αρακα φετα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Flavorful

Απάντηση