προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 λεπ Cook Time 25 λεπ Total Time 35 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζω το ζωμό και το σαφράν και το κρατάω σε χαμηλή φωτιά να σιγοβράζει για όση ώρα μαγειρεύω το ριζότο.

  2. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω το ζαμπόν και το κρεμμύδι. Μόλις μαλακώσει το κρεμμύδι προσθέτω το ρύζι και ανακατεύω με ξύλινη κουτάλα. Μόλις γίνει το ρύζι διάφανο σβήνω με το κρασί, προσθέτω 1 φλιτζάνι ζωμό ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις το ρύζι απορροφήσει το ζωμό προσθέτω άλλο 1 φλιτζάνι ζωμό και συνεχίζω το ανακάτεμα. Συνεχίζω να προσθέτω το ζωμό φλιτζάνι φλιτζάνι μέχρι να να μαγειρευτεί το ρύζι. Θα χρειαστούν περίπου 22-25 λεπτά.

  3. Αποσύρω τη κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτω το βούτυρο, την παρμεζάνα και αλατοπιπερώνω. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: ριζοτο μιλανεζε

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Tastes great!

Απάντηση