προορισμός…γεύση!

pinit
2 Add to Favorites
Prep Time 15 λεπ Cook Time 18 λεπ Total Time 33 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Κόβω τα ψαρονέφρια σε μικρούς κύβους, αλατοπιπερώνω και πασπαλίζω καλά με το ξερό τζίντζερ.
    Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι (ή σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα) ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρω το κρέας για 2 λεπτά, γυρίζοντάς τα τακτικά, μέχρι να ροδίσουν απαλά. Προσθέτω το δεντρολίβανο (φρέσκο ή ξερό) και τις σπασμένες σκελίδες σκόρδου και συνεχίζω το σοτάρισμα για άλλα 2 λεπτά περίπου μέχρι τα ψαρονέφρια να ροδίσουν ομοιόμορφα και τα υπόλοιπα υλικά να σκορπίσουν το άρωμά τους.

  2. Σβήνω με το κρασί και τους χυμούς πορτοκαλιού και λεμονιού. Πασπαλίζω με το μπούκοβο (ή την πάπρικα), μαγειρεύω για 2 - 3 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Σε ένα μπολάκι διαλύω τη μουστάρδα σε 100 ml ζεστό νερό και αδειάζω το μείγμα στο τηγάνι.

  3. Αφήνω το φαγητό να μαγειρευτεί για 10 λεπτά, μέχρι δέσει η σάλτσα. Σκορπίζω το ξύσμα λεμονιού.
    Σερβίρω το φαγητό με πουρέ ή ρύζι.

Keywords: ψαρονέφρι λεμονάτο με μουστάρδα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Wow, this amazing!

Απάντηση