προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 mins Rest Time 1 hr Total Time 1 hr 15 mins Servings: 8

Υλικά

Για την κρέμα

Εκτέλεση

Video
Off On

Για την κρέμα

  1. Βάζω τα 300 ml κρέμα γάλακτος και την άχνη σε παγωμένο κάδο (βάζω τον κάδο στο ψυγείο για λίγη ώρα) και χτυπάω με το μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή σαντιγί.

  2. Σε ένα μπολ βάζω τα 100 ml κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα και τη βανίλια και δουλεύω με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτω σε 3-4 δόσεις την σαντιγί και ανακατεύω απαλά με μια μαρίζ ώστε να ενωθούν. Βάζω την κρέμα στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσει.

Για το σερβίρισμα

  1. Σπάω σε κομμάτια τους μπεζέδες και βάζω λίγα στα ποτήρια. Βάζω 2-3 κουταλιές κρέμα, μια στρώση φρούτα και επαναλαμβάνω τις στρώσεις (μπεζέδες, κρέμα, φρούτα). Στολίζω με λίγα φύλλα δυόσμου ή μέντα και σερβίρω.

Note

*Αν έχετε χρόνο, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τα μικρά μπεζεδάκια και όσα σας περισσέψουν να τα διατηρήσετε σε μεταλλικό κουτί μακριά από την υγρασία.

Μπεζέδες

 

Keywords: πάβλοβες στο ποτήρι με κόκκινα φρούτα

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. manyrone

    Mouth-watering