προορισμός…γεύση!

[email protected] με την Ντίνα – 20/01/2018

παστίτσιο με κιμά κατόπουλο
0 Add to Favorites
5 από 1 αξιολόγηση

παστιτσιο με κιμα κοτοπουλου & κρεμα μουσταρδας

Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Prep Time 1 ώρα Cook Time 45 λεπ Rest Time 1 λεπ Total Time 1 ώρα 46 λεπτά. Servings: 8 Best Season: Για όλες τις εποχές

Περιγραφή

[email protected] με την Ντίνα – 20/01/2018

Υλικά

Για το παστίτσιο

Για την μουσταρδόκρεμα

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Οδηγίες

Video
Ανενεργό Ενεργό

Για την κρέμα:

  1. Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα το γάλα να αρχίσει να ζεσταίνετε και κοσκινιζουμε το κορν φλάουρ πάνω από την κατσαρόλα. Ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να πήξει και να δημιουργηθεί μια κρέμα. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, το βούτυρο, το τυρί και τέλος τα αυγά και το μοσχοκάρυδο. Ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν στην κρέμα και να διαλυθούν τυχόν κομπαλάκια.
    blank

Συναρμολόγηση:

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
    blank
  2. Σε ένα ταψί απλώνουμε τα βρασμένα μακαρόνια, τον κιμά, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και πασπαλίζουμε με το σκληρό τυρί Δανίας. Καλύπτουμε με την κρέμα μουστάρδας και ισιώνουμε με ένα κουτάλι.
    blank
  3. Ψήνουμε στο φούρνο για 45 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα η κρέμα.
    blank
  4. Αφήνουμε το παστίτσιο να μισοκρυώσει και κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
    blank
Keywords: παστιτσιο κιμα κοτοπουλου κρεμα μουσταρδας

1 Comment

Απάντηση