[email protected] με την Ντίνα – 20/01/2018

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ & ΚΑΡΑΜΕΛΑ
Ingredients
Εκτέλεση/Instructions
-
Για τη βάση: Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο μπισκότο, το βούτυρο και δουλεύουμε με τα χέρια μέχρι να ενωθούν τα υλικά
-
Στρώνουμε μια ταρτιέρα με διάφανη μεμβράνη και με τις παλάμες μας στρώνουμε το μείγμα να απλώσει σε όλη την ταρτιέρα (βάση και τοιχώματα
-
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τις κρέμες
-
Για τις κρέμες: Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τους δύο φακέλους άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση μπισκότο και τα 700 ml γάλα
-
Χτυπάμε καλά με το σύρμα μέχρι να πήξει η κρέμα και την αδειάζουμε σε ένα καθαρό μπολ
-
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τους δύο φακέλους άνθος αραβοσίτου στιγμής καραμέλας με το υπόλοιπο γάλα και χτυπάμε μέχρι να πήξει η κρέμα
-
Προσθέτουμε το σιρόπι καραμέλας και συνεχίζουμε μέχρι να ενωθεί με την κρέμα
-
Βγάζουμε την ταρτιέρα από το ψυγείο και ρίχνουμε εναλλάξ τις δύο κρέμες
-
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να παγώσουν οι κρέμες
-
Γαρνίρουμε με τα φουντούκια και έξτρα σιρόπι καραμέλας
-
Σερβίρουμε αμέσως