προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Cook Time 7 λεπ Rest Time 1 ώρα Total Time 1 ώρα 27 λεπτά. Servings: 18

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο και τις ζάχαρες και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια αφράτη κρέμα. Προσθέτουμε τον καφέ εσπρέσσο, τη βανίλια, το μέλι και τα αυγά. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 5 λεπτά.

  2. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα μέσα στο μπολ με την κρέμα. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μίγμα. Προσθέτουμε τις σοκολάτες και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ενσωματωθούν. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα.

  3. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C.
    Παίρνουμε λίγη ζύμη (σε μέγεθος μεγάλου καρυδιού) και πλάθουμε σε μπαλίτσες. τις τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί αφήνοντας αρκετή απόσταση μεταξύ τους. Αν δεν χωράνε όλα ψήνουμε σε 2 δόσεις.
    Ψήνουμε στο φούρνο για 6-7 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Τα μεταφέρουμε σε σχάρα και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Keywords: soft cookies με δύο χρώματα σοκολάτας

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Mouth-watering

Απάντηση