προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 mins Cook Time 1 min Rest Time 5 hrs Total Time 5 hrs 16 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 6 Best Season: Summer

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Κόβω τα ροδάκινα σε λεπτές φέτες. Βάζω σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τις δύο ζάχαρες, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και την κανέλα. Βάζω τα ροδάκινα και τα σοτάρω σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και να καραμελώσουν. Αποσύρω και αφήνω να κρυώσουν.

  2. Βάζω την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ μαζί με τη βανίλια και χτυπάω με το μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια αφράτη σαντιγί. Προσθέτω το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάω σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ενωθούν.

  3. Στρώνω με μεμβράνη ένα μεταλλικό δοχείο για παγωτό και απλώνω σε στρώσεις την κρέμα και τα καραμελωμένα ροδάκινα. Σκεπάζω καλά και το αφήνω για 5 ώρες στην κατάψυξη.

Keywords: παγωτό, ροδάκινα, καραμελωμένα ροδάκινα, κρέμα γάλακτος, εύκολο παγωτό,
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *