προορισμός…γεύση!

Prep Time 7 λεπ Rest Time 5 ώρα Total Time 5 ώρες 7 λεπτά. Servings: 6

Υλικά

Για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Στρώνω με μεμβράνη μια φόρμα για κέικ (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μακρότενη φόρμα) και την αφήνω στην άκρη.

  2. Βάζω την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και χτυπάω με το μίξερ χειρός μέχρι να αφρατέψει και να αποκτήσει υφή γιαουρτιού.

  3. Βάζω σε ένα άλλο μπολ τη ρικότα, την βανίλια και το γάλα και χτυπάω με το μίξερ μέχρι να ενωθούν και να γίνουν κρέμα. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω σε 2 δόσεις την χτυπημένη κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας απαλά. Τέλος, προσθέτω τα κόντιτα, τα φρέσκα φρούτα και τις σταγόνες σοκολάτας. Ανακατεύω για να σκορπίσουν στο μείγμα και το αδειάζω στη φόρμα.

  4. Σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω στο ψυγείο για 5 ώρες.
    Για το σερβίρισμα, αναποδογυρίζω το παγωτό σε πιατέλα και γεμίζω το κέντρο με κόκκινα φρούτα. Σκορπίζω χρωματιστή τρούφα και σερβίρω αμέσως.

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

Απάντηση