προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 min Cook Time 15 min Total Time 35 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση/Instructions

Video
Off On

  1. Ζεσταίνω το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζω το γαύρο σε δόσεις, για 3 - 4 λεπτά, ανακατεύοντας προσεκτικά, μέχρι να ροδίσει καλά. Στραγγίζω κάθε δόση σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

  2. Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά με αλάτι και πιπέρι.

  3. Ξαναβάζω όλες τις τηγανισμένες δόσεις γαύρου στο τηγάνι και αδειάζω τα αυγά. Ανακατεύω μια φορά και μετά αφήνω την ομελέτα να ψηθεί και τα αυγά να στερεοποιηθούν. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: ομελέτα με γαύρο

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Flavorful

Απάντηση