
0
Add to Favorites
Ομελέτα με γαύρο
Υλικά
Εκτέλεση/Instructions
Video
Ανενεργό
Ενεργό
-
Ζεσταίνω το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζω το γαύρο σε δόσεις, για 3 - 4 λεπτά, ανακατεύοντας προσεκτικά, μέχρι να ροδίσει καλά. Στραγγίζω κάθε δόση σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
-
Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά με αλάτι και πιπέρι.
-
Ξαναβάζω όλες τις τηγανισμένες δόσεις γαύρου στο τηγάνι και αδειάζω τα αυγά. Ανακατεύω μια φορά και μετά αφήνω την ομελέτα να ψηθεί και τα αυγά να στερεοποιηθούν. Σερβίρω αμέσως.
Flavorful