προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 15 λεπ Total Time 30 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Για το κρουτόν

Για το ντρέσινγκ

Για τη σαλάτα

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

Κρουτόν

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 150°C. Σε μια λαμαρίνα φούρνου (ή σε ένα μεγάλο ταψί) στρώνω τις κομμένες φέτες ψωμιού του τοστ και τις πασπαλίζω με την τριμμένη γραβιέρα και την πάπρικα. Τις ψήνω για 15 λεπτά, μέχρι το τυρί να λιώσει και να χρυσίσει.

Ντρέσινγκ

  1. Σε ένα μπολάκι χτυπάω με το σύρμα το ελαιόλαδο, το βαλσαμικό ξίδι, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι, μέχρι να φτιάξω ένα σχετικά λείο και ομοιογενές μείγμα.

Σαλάτα

  1. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα βάζω το μαρούλι, τις κομμένες ντομάτες, το κρεμμύδι και το μαϊντανό, προσθέτω το ντρέσινγκ και ανακατεύω. Μοιράζω τη σαλάτα σε βαθιά πιάτα, προσθέτω τα ψημένα κρουτόν γραβιέρας και σερβίρω αμέσως.

Keywords: ντοματοσαλατα με σπιτικα κρουτον γραβιερασ

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση