προορισμός…γεύση!

Ντοματοσαλάτα με ελιές, φέτα και δυόσμο
0 Add to Favorites
5 από 1 αξιολόγηση

Ντοματοσαλάτα με ελιές, φέτα και δυόσμο

Prep Time 15 λεπ Total Time 15 λεπτά. Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Θρυμματίζω τη φέτα σε ένα μπολ, προσθέτω τον ψιλοκομμένο δυόσμο, ανακατεύω καλά και αφήνω κατά μέρος.

  2. Σε μια μεγάλη πιατέλα σερβιρίσματος στρώνω τις φέτες ντομάτας, τις πασπαλίζω με αλάτι και σκορπίζω πάνω τους το αγγούρι. Από πάνω βάζω τα κομμένα ντοματίνια, τα αλατίζω και ρίχνω τις ελιές.

  3. Σε ένα βαζάκι με βιδωτό καπάκι χτυπάω το ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού, το χυμό, αλάτι και πιπέρι και περιχύνω τη σαλάτα. Τέλος, σκορπίζω το μείγμα φέτας-δυόσμου, ρίχνω φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρω αμέσως.

Keywords: ντοματοσαλατα με ελιεσ

1 Comment

  1. Wow, this amazing!