προορισμός…γεύση!

5 από 1 αξιολόγηση

Ντοματοσαλάτα με φέτα, στο τηγάνι

Prep Time 10 λεπ Cook Time 10 λεπ Total Time 20 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μπολάκι βάζω το βαλσαμικό ξίδι και τις σταφίδες και τις αφήνω να μουλιάσουν, μέχρι να τις χρησιμοποιήσω.

  2. Σε ένα μεγάλο και βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και ρίχνω εκεί τα ντοματίνια, ολόκληρα, και το κρεμμύδι. Αλατίζω και τα αφήνω να μαγειρευτούν  για 5 - 7  λεπτά, σε μέτρια φωτιά, ανακινώντας τακτικά το τηγάνι, μέχρι να μαραθούν καλά τα κρεμμύδια και οι φλούδες από τις ντομάτες να ζαρώσουν και να αρχίζουν κατά τόπους να «σκάνε».

  3. Προσθέτω το ξίδι με τις σταφίδες, τις λιαστές ντομάτες, τη φέτα και τη ρίγανη και ανακινώ καλά το τηγάνι. Ρίχνω και το βασιλικό (ή το δυόσμο) και μαγειρεύω για 1 λεπτό, ανακινώντας διαρκώς το τηγάνι. Αποσύρω από τη φωτιά και σερβίρω αμέσως.

Keywords: ντοματοσαλατα με φετα

1 Comment

  1. Really good!

Απάντηση