προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 15 λεπ Total Time 30 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Για τα ζυμαρικά

Για το πέστο αβοκάντο

Εκτέλεση

Για το πέστο

  1. Βάζω όλα τα υλικά στο μούλτι και τα πολτοποιώ μέχρι να δημιουργηθεί μια πράσινη, απαλή κρέμα. Αφήνω στο ψυγείο μέχρι να την χρειαστώ.

Για τα ζυμαρικά

  1. Σε μια κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό βράζω τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Κρατάω ½ φλιτζάνι από το νερό του βρασίματος και σουρώνω τα ζυμαρικά. Τα κρατάω στην άκρη.

  2. Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις. Σε ένα ταψί ρίχνω τα κομμένα ντοματίνια με το κομμένο μέρος προς τα πάνω και τα σπαράγγια κομμένα σε μέτρια κομμάτια. Ραντίζω με το ελαιόλαδο, πασπαλίζω με τη ζάχαρη και ψήνω στο φούρνο για 12-15 λεπτά. Βγάζω από το φούρνο και τα αλατοπιπερώνω.

Σερβίρισμα

  1. Βγάζω το πέστο από το ψυγείο και προσθέτω το νερό που κράτησα από το βράσιμο των ζυμαρικών.

  2. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα ρίχνω τα βρασμένα ζυμαρικά, το πέστο, τα ψημένα ντοματίνια και σπαράγγια και ανακατεύω καλά. Πασπαλίζω με φλοίδες παρμεζάνας και κουκουνάρι και σερβίρω αμέσως.

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

Απάντηση