προορισμός…γεύση!

Prep Time 7 λεπ Rest Time 3 ώρα Total Time 3 ώρες 7 λεπτά. Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζω στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, την άχνη και τη σκόνη μαστίχας και τα 50 ml Peleano και χτυπάω μέχρι να αφρατέψει και να φουσκώσει. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω λίγη λίγη τη σαντιγί ανακατεύοντας με μια μαρίζ μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία, απαλή κρέμα. Μεταφέρω την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και την αφήνω στο ψυγείο για 3 ώρες.

Για το σερβίρισμα

  1. Μοιράζω σε 6-8 ποτήρια (ανάλογα με το μέγεθος), τις σπασμένες μαρέγκες και τις ραντίζω με το υπόλοιπο κρασί. Μοιράζω τους σπόρους ροδιού, γεμίζω τα ποτήρια με την αφράτη κρέμα και πασπαλίζω με λίγη κανέλα.

Keywords: κρέμα μαστίχα με ρόδι,μαρέγκες

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Mouth-watering

Απάντηση