προορισμός…γεύση!

Prep Time 7 mins Rest Time 3 hrs Total Time 3 hrs 7 mins Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Βάζω στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, την άχνη και τη σκόνη μαστίχας και τα 50 ml Peleano και χτυπάω μέχρι να αφρατέψει και να φουσκώσει. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω λίγη λίγη τη σαντιγί ανακατεύοντας με μια μαρίζ μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία, απαλή κρέμα. Μεταφέρω την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και την αφήνω στο ψυγείο για 3 ώρες.

Για το σερβίρισμα

  1. Μοιράζω σε 6-8 ποτήρια (ανάλογα με το μέγεθος), τις σπασμένες μαρέγκες και τις ραντίζω με το υπόλοιπο κρασί. Μοιράζω τους σπόρους ροδιού, γεμίζω τα ποτήρια με την αφράτη κρέμα και πασπαλίζω με λίγη κανέλα.

Keywords: κρέμα μαστίχα με ρόδι,μαρέγκες

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. gargorg

    Mouth-watering