προορισμός…γεύση!

Κοπανάκια πικάντικα πανέ

Κοπανάκια πικάντικα πανέ

5 from 1 vote
2 Add to Favorites
Prep Time 20 λεπ Cook Time 25 λεπ Rest Time 2 ώρα Total Time 2 ώρες 45 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Αλατοπιπερώνω καλά τα κοπανάκια. Βάζω σε ένα μπολ 2½ φλιτζάνια αριάνι και βυθίζω εκεί τα κοπανάκια. Σκεπάζω με μεμβράνη και τα αφήνω να μαριναριστούν για 2 ώρες τουλάχιστον (ιδανικά να μείνουν 12 ώρες στο ψυγείο).

  2. Μισή ώρα πριν το ψήσιμο, βγάζω το μπολ από το ψυγείο και αφήνω τα κοπανάκια να έρθουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

  3. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω το αλεύρι, το κορν φλάουρ, το σκόρδο, το κρεμμύδι, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάω μαζί τα αυγά, το ½ φλιτζάνι αριάνι, το ταμπάσκο και λίγο αλάτι.

  4. Πανάρω τα κοπανάκια πρώτα στο μείγμα των αλεύρων, κατόπιν στο μείγμα των αυγών και πάλι στο μείγμα των αλεύρων. Τα τοποθετώ στο καλάθι της αεροφριτέζας, ρυθμίζω τη θερμοκρασία στους 200°C και ψήνω για 25 λεπτά.

Keywords: κοπανάκια πανέ πικάντικα

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Eve_nkld

    Flavorful

  1. Eve_nkld

    Flavorful