προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 30 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Πλένω καλά τα κολοκύθια, τα σκουπίζω και το κόβω με το μαντολίνο σε φέτες των 3 χιλ. Με ένα πινέλο τα αλείφω με το βούτυρο και τα πανάρω στην τριμμένη φρυγανιά.
    Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις.

  2. Τοποθετώ μια παναριμένη φέτα κολοκυθιού στο ξύλο κοπής και στρώνω 1 μακριά λωρίδα ζαμπόν, 1 λωρίδα blue cheese και 2 φύλλα δυόσμο. Τυλίγω με προσοχή σε ρολάκι και το μεταφέρω σε ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Συνεχίζω την ίδια διαδικασία μέχρι να τυλίξω όλα τα ρολάκια. Καρφώνω σε κάθε ρολάκι από 1 οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξουν.

  3. Ψήνω στο φούρνο για 15 λεπτά. Γυρίζω τη ρύθμιση του φούρνου στο γκριλ και ψήνω για 5 λεπτά ακόμη μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρω πασπαλίζοντας με φρέσκο θυμάρι.

Keywords: κολοκυθορολάκια πανέ

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση