προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 90 λεπ Total Time 1 ώρα 45 λεπτά. Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Αλατοπιπερώνω καλά το κοτόπουλο και βάζω το ελαιόλαδο σε μια φαρδιά κατσαρόλα να ζεσταθεί.

  2. Βάζω τα κομμάτια του κοτόπουλου στην κατσαρόλα σε μονή στρώση για να σοταριστούν και να πάρουν χρώμα από όλες τις μεριές. Βγάζω το κοτόπουλο σε ένα πιάτο και ρίχνω στην κατσαρόλα τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια και τα σοτάρω για λίγα λεπτά να πάρουν χρώμα. Προσθέτω το σκόρδο και επαναφέρω το κοτόπουλο στην κατσαρόλα. Αλατοπιπερώνω, προσθέτω τη δάφνη και το μπαχάρι και ρίχνω το κόκκινο κρασί το οποίο θα πρέπει να σκεπάζει το κοτόπουλο. Χαμηλώνω τη φωτιά, σκεπάζω την κατσαρόλα και σιγοβράζω για 1½ ώρα.

  3. Ξεσκεπάζω την κατσαρόλα και πασπαλίζω με τη ρίγανη. Κουνάω λίγο την κατσαρόλα για σκορπίσει η ρίγανη το άρωμά της και σερβίρω.

Keywords: κόκορας κρασάτος

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση