προορισμός…γεύση!

Κόκκινο σπαγγέτι με παντζάρι και φουντούκια

Κόκκινο σπαγγέτι με παντζάρι και φουντούκια

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Cook Time 12 mins Total Time 22 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, με καλά αλατισμένο νερό βράζω τα σπαγγέτι, al dente. Κρατάω ½ φλιτζάνι από το νερό του βρασμού και τα σουρώνω.

  2. Βάζω στο μπλέντερ τα παντζάρια κομμένα σε κομμάτια, τα φουντούκια, την γραβιέρα, το σκόρδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Βάζω σε λειτουργία το μπλέντερ και προσθέτω το ελαιόλαδο και το νερό που έχω κρατήσει από το βράσιμο των ζυμαρικών, σταδιακά και εναλλάξ μέχρι να δημιουργηθεί μια κόκκινη κρέμα.

  3. Αδειάζω την κρέμα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτω τα σπαγγέτι. Ανακατεύω με 2 κουτάλια για να «βραχούν» καλά τα ζυμαρικά και σερβίρω σε μια πιατέλα.

  4. Σκορπίζω λίγα καβουρδισμένα και χοντροσπασμένα φουντούκια και σερβίρω αμέσως.

Note

Το κόκκινο σπαγγέτι μπορεί να γίνει vegan και νηστίσιμο, αφαιρώντας την γραβιέρα και προσθέτοντας 1 κουταλιά σούπας ταχίνι.

Keywords: κόκκινο σπαγγέτι με παντζάρι,φουντούκια

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. germar

    Tastes great!