προορισμός…γεύση!

Prep Time 5 λεπ Cook Time 30 λεπ Total Time 35 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα βάζω το νερό, το ματσάκι του μαϊντανού και τη δάφνη και αφήνω να πάρει μια βράση. Αλατοπιπερώνω, ρίχνω το ελαιόλαδο και το καστανό ρύζι και ανακατεύω καλά με μια ξύλινη κουτάλα.

  2. Χαμηλώνω τη φωτιά και σιγοβράζω το ρύζι με ξεσκέπαστη κατσαρόλα, για όσο διάστημα αναγράφεται στη συσκευασία του (περίπου 25 λεπτά), μέχρι να σωθεί το νερό και το ρύζι να μαλακώσει και να φουσκώσουν οι κόκκοι του.

  3. Αποσύρω την κατσαρόλα από τη φωτιά, τη σκεπάζω με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα και την αφήνω κατά μέρος για 10 λεπτά –στο διάστημα αυτό το ρύζι θα γίνει ακόμα πιο αφράτο και σπυρωτό.
    Λίγο πριν σερβίρω πετάω το ματσάκι του μαϊντανού και τη δάφνη.

Keywords: καστανό ρύζι

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Terrific

Απάντηση