προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 2 ώρα Total Time 2 ώρες 15 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ή σε μια λεκάνη βάζω όλα τα κομμάτια κρέατος, τα κρεμμυδάκια, τα σκόρδα, τη φέτα, τις πατατούλες, την πάπρικα, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύω καλά με τα χέρια μου.

  2. Κόβω 4 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλας και μοιράζω το μείγμα στο κέντρο του κάθε φύλλου. Σκορπίζω τα φύλλα φασκόμηλου και μαζεύω τις άκρες από την κάθε λαδόκολλα κλείνοντας σε πουγκί. Δένω το κάθε πουγκί με σπάγκο και τα τοποθετώ σε μια λαμαρίνα.

  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο και ψήνω για 1½ ώρα. Βγάζω τη λαμαρίνα από το φούρνο, ανοίγω τα πακέτα από την επάνω μεριά και επαναφέρω στο φούρνο για 10-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Keywords: γκιούλμπασι, αρνί, χοιρινό, μοσχάρι, φέτα, φασκόμηλο, γιορτινό,
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *