προορισμός…γεύση!

Φρουτάλια με λουκάνικο κοτόπουλου και ντοματίνια
1 Add to Favorites
4 από 1 αξιολόγηση

Φρουτάλια με λουκάνικο κοτόπουλου και ντοματίνια

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 20 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 40 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C με αέρα. Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά με τη μουστάρδα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

  2. Παίρνω ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με μεταλλικό χερούλι (γιατί θα πρέπει να τελειώσω τη φρουτάλια στο φούρνο) και το βάζω στη φωτιά. Βάζω μέσα το μισό ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Ρίχνω τις πατάτες και την πάπρικα, αλατοπιπερώνω και σοτάρω για 5 λεπτά ανακινώντας το τηγάνι. Αδειάζω τις πατάτες σε ένα πιάτο, ρίχνω το υπόλοιπο ελαιόλαδο και απλώνω το λουκάνικο. Σοτάρω για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Επαναφέρω τις πατάτες και προσθέτω το τσίλι και τα χτυπημένα αυγά. Με ένα πηρούνι τακτοποιώ ώστε να είναι ομοιόμορφα κατενεμημένα τα λουκάνικα και σκορπίζω τα ντοματίνια. Μεταφέρω το τηγάνι στο φούρνο και ψήνω για 10-12 λεπτά μέχρι να πήξει και να φουσκώσει. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: φρουτάλια λουκάνικο κοτόπουλου ντοματίνια

1 Comment

  1. Really good!