προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Prep Time 30 λεπ Cook Time 15 λεπ Total Time 45 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C με αέρα. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου.

    blank
  2. Πλένω και σκουπίζω τα κολοκύθια και τα κόβω σε χοντρές, στρογγυλές φέτες περίπου 1 εκ. πάχος. Τις ραντίζω με λίγο από το ελαιόλαδο και τις απλώνω σε μονή στρώση στη λαμαρίνα. Ψήνω τα κολοκύθια για 30 λεπτά.

    blank
  3. Βγάζω τη λαμαρίνα από το φούρνο και μοιράζω το ταλαγάνι, τα ντοματίνια και τα αμύγδαλα. Πασπαλίζω με την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι και επαναφέρω στο φούρνο. Συνεχίζω το ψήσιμο για 15 λεπτά.

    blank
  4. Βγάζω τα πιτσάκια από το φούρνο, ραντίζω με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και πασπαλίζω με τα μυρωδικά.

Keywords: πιτσάκια κολοκυθιού μοτσαρέλα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Mouth-watering

Απάντηση