προορισμός…γεύση!

Prep Time 30 λεπ Cook Time 40 λεπ Total Time 1 ώρα 10 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω το μισό ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρω τη μαραθόριζα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτω τα φασολάκια, ανακατεύω, χαμηλώνω τη φωτιά, σκεπάζω την κατσαρόλα και σιγομαγειρεύω για 10 - 15 λεπτά.

  2. Προσθέτω το υπόλοιπο ελαιόλαδο και νερό τόσο ώστε να καλύψω τα υλικά. Νοστιμίζω με αλάτι και πιπέρι και αφήνω το υγρό να πάρει μια βράση. Χαμηλώνω τη φωτιά, σκεπάζω την κατσαρόλα και σιγομαγειρεύω για 20 λεπτά.

  3. Στο τέλος, λίγο πριν αποσύρω από τη φωτιά ρίχνω τις λιαστές ντομάτες, το κατίκι και το μάραθο. Ανακατεύω και μαγειρεύω για 1 - 2 λεπτά, με ξεσκέπαστη κατσαρόλα, μέχρι η σάλτσα να δέσει ελαφρά.
    Αποσύρω και σερβίρω αμέσως.

Keywords: φασολάκια με κατίκι,μάραθο

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Supreme

Απάντηση