προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 min Cook Time 25 min Total Time 40 mins Servings: 20

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Κοσκινίζω το αλεύρι με το μπέκιν πάουντερ και το αλάτι.
    Χτυπάω στο μίξερ με το φτερό, το βούτυρο με τα δύο είδη ζάχαρης όσο να αφρατέψουν και να δημιουργηθεί μια ανοιχτόχρωμη κρέμα. Προσθέτω τα αυγά και τη βανιλίνη και συνεχίζω το χτύπημα για 3-4 λεπτά ακόμη.  Προσθέτω το μείγμα αλεύρου και χτυπάω σε χαμηλή ταχύτητα όσο να ενσωματωθεί. Σταματάω το μίξερ, προσθέτω τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατεύω μέχρι να ενσωματωθούν.

  2. Στρώνω τη λαμαρίνα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί. Παίρνω κουταλίες από το μίγμα και τις αραδιάζω στη λαμαρίνα.
    Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, για 20-25 λεπτά έως ότου ροδίσουν.

author-sign

Δείτε επίσης...