προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 25 λεπ Total Time 40 λεπτά. Servings: 20

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Κοσκινίζω το αλεύρι με το μπέκιν πάουντερ και το αλάτι.
    Χτυπάω στο μίξερ με το φτερό, το βούτυρο με τα δύο είδη ζάχαρης όσο να αφρατέψουν και να δημιουργηθεί μια ανοιχτόχρωμη κρέμα. Προσθέτω τα αυγά και τη βανιλίνη και συνεχίζω το χτύπημα για 3-4 λεπτά ακόμη.  Προσθέτω το μείγμα αλεύρου και χτυπάω σε χαμηλή ταχύτητα όσο να ενσωματωθεί. Σταματάω το μίξερ, προσθέτω τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατεύω μέχρι να ενσωματωθούν.

  2. Στρώνω τη λαμαρίνα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί. Παίρνω κουταλίες από το μίγμα και τις αραδιάζω στη λαμαρίνα.
    Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, για 20-25 λεπτά έως ότου ροδίσουν.

Keywords: cookies με κομματάκια σοκολάτας

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Wow, this amazing!

Απάντηση