προορισμός…γεύση!

Μπισκότα espresso

Μπισκότα espresso

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 15 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 35 λεπτά. Servings: 20

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.
    Σε ένα μπολ κοσκινίζω το αλεύρι μαζί με το κορν φλάουρ και το κακάο.

  2. Βάζω στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάω με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν. Χαμηλώνω την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτω λίγο λίγο το μίγμα των αλεύρων. Τέλος προσθέτω και τον καφέ εσπρέσσο και συνεχίζω το χτύπημα μέχρι να δημιουργηθεί ένα ωραίο, απαλό μίγμα.

  3. Στρώνω μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
    Μεταφέρω το μίγμα των μπισκότων σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσια μύτη και σχηματίζω μικρές ροζετούλες.
    Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25΄περίπου.

Keywords: μπισκότα espresso

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. germar

    Supreme

  1. germar

    Supreme