Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΚΕΪΚ… ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΕΪΚ… ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ

Το κέικ είναι το αγαπημένο γλύκισμα όλων μας. Έχει αμέτρητες παραλλαγές… Με φρούτα, με σοκολάτα, υγρό, σπογγώδες, γεμιστό, με ξηρούς καρπούς…
Φαντασία να υπάρχει και μπορείτε να φτιάξετε υπέροχες συνταγές. Εδώ θα δείτε τις πιο αγαπημένες μου.

Κέικ σοκολάτας σιροπιαστό

Κέικ αμυγδάλου

Κέικ Μαρμπρέ, το κλασσικό

Κέικ μπανάνας με κανέλα

Κέικ καρύδας σιροπιαστό

Κέικ με φρούτα γλασέ και σταφίδες

Κέικ με κόκκινα φρούτα και δυόσμο

Κέικ λεμονιού υγρό, με κουκουνάρια

Κέικ αφράτο των αγγέλων (angel cake)

Κέικ κολοκύθας με «σταγόνες» σοκολάτας


Related Posts

ΠΑΝΕΤΟΝΕ ΒΟΥΤΥΡΑΤΟ

ΠΑΝΕΤΟΝΕ ΒΟΥΤΥΡΑΤΟ

Χριστουγεννιάτικο γλύκισμα με καταγωγή από το Μιλάνο. Είναι κάτι ανάμεσα σε ψωμί και τσουρέκι με σταφίδες ή άλλα αποξηραμένα φρούτα. Έχει λίγο μπελαλίδικη διαδικασία αλλά αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε.

Μελομακάρονα σοκολατένια

Μελομακάρονα σοκολατένια

35΄ 30΄ – 35΄ 40 κομμάτια κλασικού μεγέθους ή 60 – 70 μικρές μπουκιές – [printfriendly]   Ελλήνων γεύσεις στο Καρπενήσι. Υλικά Εκτέλεση Για τα μελομακάρονα 200 γρ. φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού 250 γρ. ελαιόλαδο 25 γρ. βούτυρο, λιωμένο 1 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη ½ κουτ. […]