προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Rest Time 2 ώρα Total Time 2 ώρες 20 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 6 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για την βάση

Για την κρέμα

Για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Bάζω τα θρυμματισμένα μπισκότα και τους θρυμματισμένους μπεζέδες σε ένα μπολ και προσθέτω το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύω καλά για να βραχούν τα μπισκότα και να δημιουργηθεί μια «λάσπη». Μοιράζω τα μπισκότα στα ποτήρια και πιέζω με ένα κουτάλι για να δημιουργηθεί μια συμπαγής βάση. Βάζω τα ποτήρια στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσω την κρέμα.

Για την κρέμα

  1. Βάζω το τυρί κρέμα στον κάδο του μίξερ και χτυπάω με το σύρμα, σε δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το τυρί. Προσθέτω το σιρόπι τριαντάφυλλο και συνεχίζω το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί στο τυρί. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω την σαντιγί σε μικρές δόσεις, ανακατεύοντας απαλά με μια σπάτουλα.

  2. Bγάζω τα ποτήρια από το ψυγείο και ρίχνω με το κουτάλι λίγους σπασμένους μπεζέδες στο κέντρο του ποτηριού. Καλύπτω με την κρέμα και τα ξαναβάζω στο ψυγείο για 2 ώρες.

  3. Ανακατεύω την μαρμελάδα με το σιρόπι τριαντάφυλλο και την μοιράζω στα ποτήρια. Διακοσμώ με κόκκινα φρούτα και σερβίρω.

Keywords: cheesecake αρωμα τριανταφυλλο

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. gargorg

    Supreme

  1. gargorg

    Supreme