προορισμός…γεύση!

Ριζότο α λα Μιλανέζε

Ριζότο α λα Μιλανέζε

4 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 10 λεπ Cook Time 25 λεπ Total Time 35 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζω το ζωμό και το σαφράν και το κρατάω σε χαμηλή φωτιά να σιγοβράζει για όση ώρα μαγειρεύω το ριζότο.

  2. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω το ζαμπόν και το κρεμμύδι. Μόλις μαλακώσει το κρεμμύδι προσθέτω το ρύζι και ανακατεύω με ξύλινη κουτάλα. Μόλις γίνει το ρύζι διάφανο σβήνω με το κρασί, προσθέτω 1 φλιτζάνι ζωμό ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις το ρύζι απορροφήσει το ζωμό προσθέτω άλλο 1 φλιτζάνι ζωμό και συνεχίζω το ανακάτεμα. Συνεχίζω να προσθέτω το ζωμό φλιτζάνι φλιτζάνι μέχρι να να μαγειρευτεί το ρύζι. Θα χρειαστούν περίπου 22-25 λεπτά.

  3. Αποσύρω τη κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτω το βούτυρο, την παρμεζάνα και αλατοπιπερώνω. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: ριζοτο μιλανεζε

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. vpapakir_s3u92yp9

    Tastes great!

  1. vpapakir_s3u92yp9

    Tastes great!