προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Cook Time 5 λεπ Rest Time 2 ώρα Total Time 2 ώρες 25 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για το πανάρισμα

Εκτέλεση/Instructions

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω το βρασμένο ρύζι, την γραβιέρα, την κρέμα γάλακτος, τα μυρωδικά και τον κρόκο. Αλατοπιπερώνω και ζυμώνω λίγο με τα χέρια.

  2. Κόβω την μοτσαρέλα σε 16 κύβους. Παίρνω 3 κουταλιές από το μείγμα του ρυζιού και το πιέζω στις παλάμες μου για να γίνει πλατύ. Βάζω ένα κύβο μοτσαρέλα στο κέντρο και πλάθω σε στρογγυλό μπαλάκι. Συνεχίζω μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.

  3. Πανάρω τα μπαλάκια πρώτα στο αλεύρι, μετά στο χτυπημένο αυγό και τέλος στην φρυγανιά. Βάζω μπαλάκια σε ένα δίσκο, σκεπάζω με μεμβράνη και τα βάζω στο ψυγείο, το λιγότερο για 2 ώρες.

  4. Ζεσταίνω αρκετό ελαιόλαδο σε μια βαθιά κατσαρόλα και τηγανίζω τους ρυζοκεφτέδες για 4-5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

  5. Τους σερβίρω ζεστούς με δροσερό γιαούρτι με μυρωδικά και ξύσμα λεμονιού.

Keywords: ρυζοκεφτέδες γεμιστοί με μοτσαρέλα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση