προορισμός…γεύση!

Ψαροκεφτέδες με ούζο και μουστάρδα

Ψαροκεφτέδες με ούζο και μουστάρδα

5 from 1 vote
2 Add to Favorites
Prep Time 30 mins Cook Time 20 mins Total Time 50 mins Servings: 4

Υλικά

για τη βινεγκρέτ

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Βράζω τα φιλέτα ψαριού για 8-10 λεπτά σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζω και μόλις κρυώσουν τόσο ώστε να μπορώ να τα πιάσω, τα θρυμματίζω με τα δάχτυλα μου, αφαιρώντας τυχόν κόκκαλα και δέρμα. Τα βάζω σε μεγάλο μπολ, προσθέτω τα μουλιασμένα παξιμάδια, το αυγό, τον άνηθο, την πιπεριά, τα κρεμμυδάκια, το ούζο, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τη κέτσαπ και το αλατοπίπερο. Λαδώνω τα χέρια μου και ζυμώνω το μείγμα καλά. Πλάθω τα κεφτεδάκια και τα πανάρω στη φρυγανιά.

  2. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, βάζω ηλιέλαιο μέχρι τη μέση. Τηγανίζω τα κεφτεδάκια λίγα λίγα μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσό χρώμα. Τα βγάζω και τα αφήνω σε πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν.
    Σερβίρω τα κεφτεδάκια ραντίζοντάς τα με την πικάντικη βινεγκρέτ.

Για την βινεγκρέτ

  1. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύω καλά τα υλικά.

Keywords: ψαροκεφτέδες με ούζο,μουστάρδα

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. vpapakir_s3u92yp9

    Exciting!