προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 40 λεπτά. Servings: 2

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Ξεπαγώνω τις έτοιμες πίτσες και τις στρώνω σε δύο ταψάκια. Με ένα μαχαίρι, χαράζω με προσοχή ένα σταυρό, προσέχοντας να μη κόψω το ζυμάρι.

  2. Σε ένα μικρό τηγανάκι ζεσταίνω 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο. Ρίχνω τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα σοτάρω για 2 λεπτά. Προσθέτω το σπανάκι και σοτάρω για 2 λεπτά, ανακατεύοντας μέχρι να μαραθεί. Προσθέτω τον άνιθο, αλατοπιπερώνω και αποσύρω από τη φωτιά. Αδειάζω το μίγμα σε ένα μπολ και χωρίς να ξεπλύνω το τηγάνι ρίχνω 2 κουτ. ελαιόλαδο να ζεσταθεί.

  3. Ρίχνω τις πιπεριές και το κολοκύθι και σοτάρω για 3-4 λεπτά μέχρι να μαραθούν αλλά όχι να μαλακώσουν εντελώς. Αποσύρω από τη φωτιά.

  4. Μοιράζω τη σάλτσα στις δύο πίτσες και την απλώνω να πάει παντού. Πασπαλίζω με την ξερή ρίγανη.

  5. Μοιράζω τα μείγματα ως εξής:
    Στο ένα τέταρτο της κάθε πίτσας μοιράζω το μίγμα με το σπανάκι και πασπαλίζω με την τριμμένη φέτα.
    Στο δεύτερο τέταρτο μοιράζω την τριμμένη μοτσαρέλα και σκορπίζω επάνω τα κομμένα ντοματίνια.
    Στο τρίτο τέταρτο, μοιράζω τα σοταρισμένα λαχανικά (πιπεριές και κολοκύθι) και πασπαλίζω με το τριμμένο μανούρι.
    Στο τελευταίο τέταρτο, στρώνω το τριμμένο κασέρι και σκορπίζω τα κομμένα μανιτάρια.
    Ραντίζω με ελάχιστο ελαιόλαδο την κάθε πίτσα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά περίπου.

Keywords: πίτσα τέσσερις εποχές

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση