προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Cook Time 2 ώρα Total Time 2 ώρες 20 λεπτά. Servings: 6

Υλικά

Για το πέστο θυμαριού

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

Για το πέστο

  1. Βάζω στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα πολτοποιώ μέχρι να φτιάξω μια πάστα όσο γίνεται πιο λεία. Την αφήνω στην άκρη.

Για το ρολό

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 200ºC. Ανοίγω το κρέας σε μια επίπεδη επιφάνεια και το πασπαλίζω και στις δύο πλευρές με το μίγμα BBQ mix. Aπλώνω στην επιφάνειά του το πέστο και τυλίγω το κρέας σε σφικτό ρολό. Το δένω πυκνά με σπάγκο μαγειρικής.

  2. Μεταφέρω το ρολό στη γάστρα και το αλείφω με τη μουστάρδα. Κλείνω τη γάστρα με το καπάκι της και τη μεταφέρω στο φούρνο. Ψήνω για 1½ ώρα.
    Βγάζω το καπάκι και συνεχίζω το ψήσιμο για 10 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.

Keywords: κατσικίσιο ρολό με θυμαρίσιο πέστο,γραβιέρα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση