προορισμός…γεύση!

Πένες με μανιτάρια, πράσινη σάλτσα και παστουρμά

5 από 1 αξιολόγηση
Prep Time 10 λεπ Cook Time 25 λεπ Total Time 35 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μπλέντερ πολτοποιώ τα φύλλα μαϊντανού, τη σκελίδα σκόρδου, το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε.
    Βράζω τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό αλ ντέντε.

  2. Ταυτόχρονα, σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω σε δυνατή φωτιά τα μανιτάρια. Μόλις μαραθούν, προσθέτω στο τηγάνι το πολτοποιημένο μίγμα μαϊντανού και  αφήνω να πάρουν μια βράση. Ρίχνω στο τηγάνι μια κουτάλα από το νερό που βράζουν οι πένες.

  3. Με μια λαβίδα μεταφέρω τις πένες από τη κατσαρόλα στο τηγάνι όταν θα έχουν βράσει και ανακινώ καλά το τηγάνι. Προσθέτω λίγο νερό ακόμη από τη κατσαρόλα έτσι ώστε οι πένες να μείνουν με σάλτσα. Ρίχνω μέσα το τυρί κρέμα και ανακατεύω καλά.
    Σερβίρω με φλούδες παρμεζάνας και φιλετάκια παστουρμά.

Keywords: πενες με μανιταρια

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση