προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Cook Time 5 λεπ Total Time 25 λεπτά. Servings: 6

Υλικά

Για τη σάλτσα

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

Σάλτσα

  1. Χτυπάω όλα τα υλικά σε ένα μπολάκι, με ένα πιρούνι.

Σαλάτα

  1. Ζεσταίνω άφθονο αλατισμένο νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα και όταν κοχλάσει ρίχνω τα φασολάκια. Τα βράζω για 3 - 4 λεπτά (μετράω το χρόνο από το στιγμή που θα ξαναπάρει βράση το νερό), μέχρι να μαλακώσουν μεν αλλά να παραμείνουν τραγανά. Τα μεταφέρω με μια τρυπητή κουτάλα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για να διατηρήσουν το ζωντανό τους χρώμα. Τα στραγγίζω καλά.

  2. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα ρίχνω τα φασολάκια, το μαρούλι, το σέλερι, το αγγουράκι, τις πιπεριές Φλωρίνης, τις ελιές, τις αντσούγιες, τα ραπανάκια και τον τόνο και ανακατεύω καλά. Περιχύνω με τη σάλτσα, προσθέτω τα κομμένα αυγά και ανακατεύω απαλά. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: νισουαζ ανοιξιατικη

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Flavorful

Απάντηση