προορισμός…γεύση!

Navarin ανοιξιάτικο

Navarin ανοιξιάτικο

4 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 2 hrs Total Time 2 hrs 20 mins Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνω τη μισή ποσότητα ελαιολάδου και σοτάρω το κρέας απ’ όλες τις μεριές, για 4-5 λεπτά. Προσθέτω το σκόρδο και πασπαλίζω με το αλεύρι. Αλατοπιπερώνω, προσθέτω τα δαφνόφυλλα και το θυμάρι και ανακατεύω καλά. Προσθέτω βραστό νερό μέχρι το μέσον της κατσαρόλας και σιγοβράζω το κρέας με σκεπασμένη την κατσαρόλα για 1 ώρα.

  2. Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνω το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρω τα κοκκάρια, τα καρότα, τις ρέβες για 4-5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν απ’ όλες τις μεριές. Προσθέτω και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και συνεχίζω το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά ακόμα.

  3. Αφού έχει βράσει το κρέας για 1 ώρα, ξεσκεπάζω την κατσαρόλα και προσθέτω τα λαχανικά του τηγανιού (τα αφαιρώ με τρυπητή κουτάλα για να μην πάρω και το λάδι μαζί) και τις πατατούλες.

  4. Αφήνω το φαγητό να βράσει για 20 λεπτά. Προσθέτω λίγο ζεστό νερό ακόμα και ρίχνω και τον αρακά. Ελέγχω το αλατοπίπερο και σιγοβράζω για άλλα 20 λεπτά.

  5. Αποσύρω το φαγητό από τη φωτιά και πασπαλίζω με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: navarin ανοιξιάτικο

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. manyrone

    Exceptional!