προορισμός…γεύση!

Λαζανάκι με πλούσια μπολονέζ κρέατος

Λαζανάκι με πλούσια μπολονέζ κρέατος

4 from 1 vote
3 Add to Favorites
Prep Time 30 mins Cook Time 30 mins Rest Time 1 min Total Time 1 hr 1 min Δυσκολία: Beginner Servings: 4 Best Season: Suitable throughout the year

Υλικά

Για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζω το λαζανάκι al dente. Κρατάω 2 κουτάλες νερό από το νερό, σουρώνω τα λαζανάκια και τα διατηρώ ζεστά.

  2. Σε ένα μεγάλο γουόκ ρίχνω το ελαιόλαδο να κάψει καλά. Ρίχνω το κρέας και την πανσέτα και σοτάρω για αρκετή ώρα ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσει και να στεγνώσει.

  3. Προσθέτω το κρεμμύδι, τα καρότα και το σέλερι και σοτάρω για 4-5 λεπτά ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνω με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνω τα ντοματάκια, το νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών, αλάτι και πιπέρι.

  4. Χαμηλώνω τη φωτιά και σιγοβράζω για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μελώσει η σάλτσα. Τέλος, ρίχνω το γάλα και μόλις πάρει 1-2 βράσεις αποσύρω από τη φωτιά.

  5. Σερβίρω το λαζανάκι σε μια πιατέλα. Πασπαλίζω με λίγη παρμεζάνα και απλώνω τη σάλτσα. Σκορπίζω λίγα φλέικς παρμεζάνας και σερβίρω αμέσως.

Keywords: λαζανάκι πλούσια μπολονέζ κρέατος

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. williambuttensha

    Tastes great!