προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 35 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι (ή σε ένα σαγανάκι), ζεσταίνω τη 1 από τις τέσσερις κουταλιές μαγιονέζα σε μέτρια φωτιά, ρίχνω το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σοτάρω για 2 – 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Τραβάω το τηγάνι από τη φωτιά.

  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνω τον κιμά, το σοταρισμένο κρεμμύδι του τηγανιού μαζί με τη μαγιονέζα του, τις υπόλοιπες 3 κουταλιές μαγιονέζα, τον πουρέ της πατάτας, τη γραβιέρα, τις λιαστές ντομάτες, τις ελιές, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω τα υλικά στο μπολ και ζυμώνω το μείγμα καλά για 3 – 4 λεπτά.

  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C. Στρώνω με λαδόκολλα ένα μεγάλο ταψί.

  4. Με το μείγμα του κιμά πλάθω 8 – 10 μπιφτέκια (ανάλογα με το μέγεθός τους) και τα αραδιάζω στο στρωμένο ταψί. Τα ψήνω για 15 – 20 λεπτά, χωρίς να τα γυρίσω, μέχρι να ροδίσουν ωραία.

  5. Τα σερβίρω ζεστά και τα συνοδεύω με πράσινη σαλάτα, ψητά λαχανικά ή σπιτικές τηγανητές πατάτες.

Keywords: μπιφτέκια μοσχαρίσια με μαγιονέζα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Yummy

Απάντηση