προορισμός…γεύση!

Made@Home με την Ντίνα – 20/01/2018

ταρτα με μπισκοτο & καραμελα

ταρτα με μπισκοτο & καραμελα

5 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 1 min Rest Time 1 min Total Time 22 mins Δυσκολία: Intermediate Servings: 8 Best Season: Suitable throughout the year

Περιγραφή

Made@Home με την Ντίνα – 20/01/2018

Υλικά

Για τη βάση

Για τις κρέμες

Για τη διακόσμηση

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Instructions

Video
Off On

Για τη βάση:

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο μπισκότο, το βούτυρο και δουλεύουμε με τα χέρια μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Στρώνουμε μια ταρτιέρα με διάφανη μεμβράνη και με τις παλάμες μας στρώνουμε το μείγμα να απλώσει σε όλη την ταρτιέρα (βάση και τοιχώματα. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τις κρέμες.

Για τις κρέμες:

  1. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τους δύο φακέλους άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση μπισκότο και τα 700 ml γάλα. Χτυπάμε καλά με το σύρμα μέχρι να πήξει η κρέμα και την αδειάζουμε σε ένα καθαρό μπολ.
  2. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τους δύο φακέλους άνθος αραβοσίτου στιγμής καραμέλας με το υπόλοιπο γάλα και χτυπάμε μέχρι να πήξει η κρέμα. Προσθέτουμε το σιρόπι καραμέλας και συνεχίζουμε μέχρι να ενωθεί με την κρέμα.
  3. Βγάζουμε την ταρτιέρα από το ψυγείο και ρίχνουμε εναλλάξ τις δύο κρέμες.
  4. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να παγώσουν οι κρέμες.
  5. Γαρνίρουμε με τα φουντούκια και έξτρα σιρόπι καραμέλας.
  6. Σερβίρουμε αμέσως.
Keywords: ταρτα μπισκοτο καραμελα

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. madelainecota32

    Supreme