destination taste!

ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ

ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ

Μπορεί το αρνάκι στη σούβλα ή στο φούρνο να είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, παρ’ όλ’ αυτά μέχρι να φτάσει στο τραπέζι μας απαιτεί ώρες στο ψήσιμο. Σίγουρα, για το πασχαλινό τραπέζι, οι καλεσμένοι μαζεύονται από νωρίς, άρα, χρειάζονται κάποια μεζεδάκια που να «ξυπνήσουν» την όρεξη μέχρι το κυρίως γεύμα. Δεν είναι απαραίτητο να φτιάξετε πολλά. Επιλέξτε 2-3 συνταγές από αυτές που σας προτείνω (ανάλογα με τους καλεσμένους σας) και σερβίρετέ τους μαζί με λίγο κρασάκι. Λίγη τυροκαυτερή ή αυγουλάκια κόκκινα με αλάτι και πιπέρι είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσει όμορφα το γιορτινό τραπέζι.

Σεφταλιές κυπριακές με πατάτες αντιναχτές

σεφταλιά

Σαρμάς καραμανλίδικος με πλιγούρι και παστουρμά

Παστουρμαδόπιτα

Κοκορέτσι με πατάτες

Γαρδουμπάκια κοκκινιστά στην κατσαρόλα

Τηγανιά με χωριάτικο λουκάνικο και μυρωδικά

Σαρμάς στο φούρνο

Τζιγεροσαρμάδες

 


Related Posts

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ

Το πιο αγαπημένο είδος από όλη την γκάμα των ζυμαρικών. Όταν εμείς λέμε «μακαρονάδα» πάντα φανταζόμαστε ένα τεράστιο πιάτο με σπαγγέτι και μπόλικη σάλτσα. Σας έχω τις πιο αγαπημένες μου συνταγές, γρήγορες και πολύ πολύ χορταστικές. Απολαύστε τες! Σπαγγέτι με πικάντικη μπολονέζ με 2 λουκάνικα, […]

ΤΑ ΓΑΛΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ

ΤΑ ΓΑΛΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ

Στην Κρήτη,  η Λαμπρή  της καρδιά μου είναι το  χωριό μου, οι φίλοι μου, η οικογένεια μου, οι  γεύσεις που ξυπνούν αναμνήσεις, τα  ξεχωριστά αρώματα,  οι  μοσχοβολιστές εικόνες,  τα χρώματα που αναδύουν μια παιδικότητα, αυτά  «ζεσταίνουν» την καρδιά μου,  σε  αυτήν  τη «ξεχωριστή» Λαμπρή! Με […]



Subscribe