προορισμός…γεύση!

Τορτελίνια φούρνου με μπρόκολο και μοτσαρέλα

0 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 35 mins Total Time 55 mins Cooking Temp: 180  °C Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Πλένω το μπρόκολο και το ρίχνω σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει. Το αφήνω να βράσει για 15 λεπτά, το σουρώνω και το μεταφέρω σε ένα μπολ. Χωρίζω το μπρόκολο σε μπουκετάκια και τα αφήνω στην άκρη.

  1. Σε μια πλατιά κατσαρόλα βάζω το βούτυρο και ελαιόλαδο να ζεσταθούν. Προσθέτω το αλεύρι και ανακατεύω για να καβουρδιστεί ελαφρά. Ρίχνω το γάλα σε δόσεις ενώ ανακατεύω με το σύρμα. Συνεχίζω το ανακάτεμα μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία και απαλή μπεσαμέλ. Αλατοπιπερώνω και αφήνω στην άκρη.

  1. Σε ένα μεγάλο ταψί απλώνω τα μπουκετάκια του μπρόκολου. Σκεπάζω με τα τορτελίνια και την κρέμα και πασπαλίζω με την υπόλοιπη μοτσαρέλα. Πασπαλίζω με το πάνκο και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C αερόθερμο, για 35-40 λεπτά.

Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *