Ελαφριά charlotte με ροδάκινα
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε μια κατσαρόλα βάζω το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, το ζαχαρούχο και το αγάρ αγάρ. Βάζω την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύω μέχρι να να δέσει. Αποσύρω από τη φωτιά.
-
Στραγγίζω καλά τα ροδάκινα και κόβω τα μισά, σε μικρούς κύβους και τα άλλα μισά σε φετάκια. Ρίχνω τους κύβους σε ένα μπολ, προσθέτω την κρέμα και ανακατεύω απαλά.
-
Στρώνω μια κλασική φόρμα σαρλότ με μεμβράνη. Βάζω τα μπισκότα σε όρθια θέση, στρώνω και μια σειρά μπισκότων και στη βάση και άφηνω τη φόρμα στην άκρη.