προορισμός…γεύση!

Κοτόπουλο με πιπεριές, ντοματίνια και μπασμάτι

1 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 15 mins Total Time 35 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Βάζω το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι ή γουόκ, ζεσταίνω σε δυνατή φωτιά και ρίχνω τις λωρίδες του κοτόπουλου και τον κουρκουμά και τις σοτάρω για 5 λεπτά ανακατέυοντας. Προσθέτω τις πιπεριές και το πράσο και συνεχίζω το σοτάρισμα για 3-5 λεπτά ακόμη.

  1. Σβήνω με το γλυκό κρασί και τη σάλτσα σόγιας και προσθέτω, τα ντοματίνια και το τζίντζερ.

  1. Σερβίρω το βρασμένο μπασμάτι σε μια πιατέλα και το μείγμα του κοτόπουλου. Πασπαλίζω με λίγο μαϊντανό ή κόλιανδρο και σερβίρω αμέσως.

Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *