Ψητό κοτόπουλο με 3 εύκολα ντιπ
Υλικά
Σάλτσα πικάντικη
Σάλτσα γιαουρτιού
Σάλτσα τυριού
Για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Προθερμαίνω την ψησταριά bbq στους 200°C.
Βάζω το κοτόπουλο σε ένα μπολ και το αλείφω με λίγο ελαιόλαδο. Ρίχνω τη μουστάρδα, τη σάλτσα σόγιας και τη ρίγανη και το αλείφω ολόγυρα. Ραντίζω με το λεμόνι και περιχύνω με το μέλι.
-
Γεμίζω την κοτοπουλιέρα με τη μπύρα και το σκόρδο και τοποθετώ το κοτόπουλο όρθιο. Μεταφέρω την κοτοπουλιέρα στο bbq, κλείνω το καπάκι και ψήνουμε για 1 ώρα. Περίπου 10 λεπτά πριν τελειώσει ο χρόνος ψησίματος, ανοίγω την ψησταριά και τοποθετώ τα ντοματίνια στη σχάρα. Κλείνω το καπάκι και συνεχίζω το ψήσιμο.