προορισμός…γεύση!

Cupcakes με κολοκύθα και φυστίκια

Cupcakes με κολοκύθα και φυστίκια

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 15 λεπ Cook Time 25 λεπ Total Time 40 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 12 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για τη διακόσμηση

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C. Βάζω στον κάδο του μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη και τα χτυπάω για αρκετή ώρα μέχρι να δημιουργηθεί ένα ωραίο, αφράτο, κρεμώδες μίγμα. Χαμηλώνω την ένταση, και προσθέτω σιγά σιγά το ηλιέλαιο και τη βανίλια.

  2. Σε ένα μπολ κοσκινίζω το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα.
    Ρίχνω κουταλιά κουταλιά το αλεύρι στον κάδο, συνεχίζοντας το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως το αλεύρι. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω την κολοκύθα καλά στυμμένη, τα φυστίκια και τις σταφίδες. Ανακατεύω καλά με μια μαρίζ.

  3. Βάζω μικρές θηκούλες για cupcakes στο ειδικό ταψάκι και τις γεμίζω κατά τα ¾. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 20-25 λεπτά.
    Βγάζω το ταψάκι από το φούρνο και αφήνω τα cupcakes να κρυώσουν.

  4. Σε ένα μπολ, χτυπάω με το σύρμα το τυρί κρέμα με τη άχνη  και το χρώμα ζαχαροπλαστικής μέχρι να αφρατέψει καλά το μίγμα. Προσθέτω την σαντιγί και ανακατεύω απαλά με μια μαρίζ. Μεταφέρω το μίγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και διακοσμώ τα κρύα cupcakes.

Keywords: cupcakes κολοκυθα φιστικια

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. vpapakir_s3u92yp9

    Supreme

  1. vpapakir_s3u92yp9

    Supreme