Brunch… μια τάση αρκετά διαδεδομένη στο εξωτερικό έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος και στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι στο μάθημα που πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου, ο χώρος του Yolenis Cooking Classes by Dina Nikolaou, γέμισε με νέα παιδιά. Το μάθημα ήταν «παρεΐστικο», όπως ακριβώς πρέπει να είναι ένα σωστό μάθημα μαγειρικής. Όλοι προετοίμασαν, μαγείρεψαν, έψησαν και τέλος απόλαυσαν τις 5 συνταγές που δημιουργήσαμε.
Ο αρωματικός καφές Draculis σερβιρίστηκε σε μεγάλα φλυτζάνια και τον απολαύσαμε παρέα το Γεμιστό κέικ με φυστικοβούτυρο αλλά και την Ανάποδη Μηλόπιτα με dulce de leche. Τα αλμυρά κρουσανάκια με ελληνικά τυριά και δυόσμο έγιναν ανάρπαστα αλλά και το Γκρατέν λαχανικών και η Ομελέτα με μανιτάρια και κολοκύθα χάρη στα μπαχαρικά των Αδελφών Χατζηγεωργίου (evripidou.gr) ξετρέλαναν όλα τα παιδιά.
Mouth-watering